NİZAMÜLMÜLK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ


Vizyon: Öğrencilerimizin; çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen, kalıcı, istenilen ve örnek davranışlar geliştiren, sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek, ahlak ilkelerine bağlı, toplumsal sorunlara duyarlı, okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık, üretken, sürekli kendini geliştiren, çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazanarak takım ruhu ile hareket edebilen, yükseköğretim kurumlarına etkin olarak hazırlanan, yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil edebilen, etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik, ahlaklı, fenni ve dini ilimleri birlikte mezceden, sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Misyon: Anayasa ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen, aktif öğrenme yöntem ve tekniklerini kullanan; öğrencilerini, yükseköğrenim kurumlarına hazırlayan ve onların topluma aktif uyumunu sağlayan, mutlu, üretken, çağdaş, sosyal – kültürel - bilimsel alanlarda çalışmalar yapan, milli ve manevi değerlerine sımsıkı bağlı, ecdadının mirasına sahip çıkan, kendine güvenen kişiler olarak yetiştiren bir kurum olmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.00 - 15.20
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: Taşımalı öğrenciler
Sportif Etkinlikler: voleybol-masa tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKUYAN 7´LER BİR FİDAN BİR GELECEK OKUL VE EVİN YAKINLAŞMASI
Diğer Hususlar: İlkelerimiz Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi önceliğimiz. Şekil ve kalıpçılık değil kişilik geliştirmek hedefimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın ortak noktasıdır. Eğitim programları ve öğretim sistemlerindeki gelişmeleri takip ederiz.Aynı zamanda değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi de koruruz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmek ana hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

Telefon - 04362129621

Belgegeçer - (436) 212 9622

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://nizamulmulkkizanadoluimamhatipli.meb.k12.tr

Adres - KÜLTÜR MAH. 75. YIL CAD. NIZAMÜLMÜLK KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 9 MERKEZ / MUŞ

Öğretmen :60
Öğrenci :729
Derslik :31
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :8
Kimya Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :12327
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Gündüz

Yerleşim Yeri - Muş Merkez Kültür Mahallesi 75.Yıl Caddesi

Adres - KÜLTÜR MAH. 75. YIL CAD. NIZAMÜLMÜLK KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 9 MERKEZ / MUŞ

Ulaşım Merkezde ulaşım çok kolay (Eski Muş Lisesi yanı).

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezinde